Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Fosen regnskap

Fosen Regnskap er et regionalt samarbeid om økonomitjenester på Fosen og fører regnskap og er fakturamottak for 7 kommuner, samt kirkelige fellesråd, kommunale KF, IKS og AS. 

Publisert av Rikke Cassandra Maske. Sist endret 23.11.2016

De 7 kommunene i Fosen-samarbeidet er;  Bjugn, Leksvik, Osen, Rissa, Roan, Ørland og Åfjord. Samarbeidet er ”tuftet” på vertskommunemodellen og det er Bjugn kommune som er vertskommune for Fosen regnskap.

 Fosen regnskap benytter scanning og elektronisk håndtering av alle innkomne fakturaer for alle firma som vi fører regnskap for. Alle fakturaer blir scannet og tolket, samt godkjent elektronisk. 

 

Det er viktig at våre leverandører er nøye med utfyllingen for å sikre en rask og effektiv behandling av fakturaene. Vi vil derfor gjøre oppmerksom på viktige momenter for at denne prosessen skal fungere optimalt. 

 

Når faktura er utfylt med riktig bestillerkode påsatt, kan den sendes enten i posten med riktig navn på den som fakturaen er til (f.eks. Rissa kommune, fakturamottak, 7160 Bjugn, Campus Fosen, fakturamottak, 7160 Bjugn osv.) 

 

Riktig utfylt faktura kan også sendes som .pdf-fil som vedlegg til e-post til: fakturamottak@fosen.net

Fosen Kommunerevisjon er også lokalisert i Bjugn Rådhus og er et interkommunalt selskap. (IKS)

Fant du det du lette etter?