Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplev Roan

Ta turen gjennom Roan - kom tett på majestetiske fjell og lune idylliske viker mot havet. Veien til Skjøra tar deg rundt og over fjellene med nye naturopplevelser rundt hver sving.

På veien mot Roan sentrum kjører du gjennom idylliske steder som Straum og Sumstad. Stopp gjerne på den lokale butikken «Mathjørnet» på Straum for å få rede på veien til Straumsvatnet. Dette er et idyllisk vann som du kan kjøre inn til. Det er muligheter for camping og det er en lekeplass ved vannet.

I Roan er det kort vei fra hav til fjell. Benytt gjerne en av de mange vandreløypene for å komme deg opp til et utsiktspunkt. På fjellet er det mange fiskevann og på sensommeren kan du plukke moltebær.

Bessaker er kjent som stedet hvor den tradisjonelle fiskefestivalen arrangeres hvert år i juli. Da er det fiskekonkurranse, ta-sjansen,  hurtigruteanløp, festligheter, konserter, m.m. På Bessaker kan du leie hytter og båter. Du kan ta en flott vandretur opp til Møllestua på Bessakerfjellet. Da får du panoramautsikt over havet, skipsleia og skjærgården.

I Roan er det vakkert, kom og nyt naturen sammen med oss!

 

Fant du det du lette etter?