Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplev Ørland

Ørland i vinden, fantastiske fosen og myk landing er alle passende beskrivelser for Ørland. 

Ørland kan til tider være værhardt, men hva kan vel være mer forfriskende enn å stå på moloen med vind og sjøsprøyt i ansiktet mens du skuer utover havet som ligger der, vilt og vakkert.

Men vi har også sommerdager fylt med fuglekvitter, der vannet er blikkstille og solen varmer nesen din mens du sykler utover mot Austrått.

For Ørland er variert, det er ikke bare skjønne sommerdager eller mektige høststormer, her er det skjønnhet i alle årstidene, og skulle snøen utebli fra Ørland, er det ikke lang vei til vinter og sne.

Ørland har en 18 hulls-golfanlegg, sju småbåthavner og flotte turområder. Austråttborgen fra 1600-tallet, festningsanlegget Austrått Fort, Uthaugsgården og Fosen Krigshistoriske samlinger er blant våre største attraksjoner. Ørland Kultursenter er et av kystens vakreste kulturhus, bygget i 2009. Dette er et levende bygg med både bibliotek, kulturskole, kino, galleri, Hannah Ryggen-senter og våtmarkssenter.

Har du sittet i et fly med kun 18 andre passasjerer før? Det kan du hvis du flyr med Air Norway til Ørland, vi har direkte ruter fra både Oslo og Aalborg.

Har du sett jagerfly lande i formasjon? Eller opplevd lyden når de suser over deg? Ørland er en forsvarskommune, noe vi er stolte av, så hvorfor ikke oppleve lyden som forsvarer Norge? 

Reisetiden til Trondheim med bil og ferge er ca 1 1/2 time, med hurtigbåt ca 1 time.

I Ørland sentrum er det kjøpesenter, et bredt utvalg av matbutikker og spisesteder. Hva med ferske reker mens du ser rett ut på havet, eller pulled pork som du nyter i kjellerne på en tidligere husmorsskole, her er det ikke langt mellom de spesielle opplevelsene.

Vi kan by på et flere forskjellige overnattingsalternativer, enten du er ute etter det urbane, erverdige eller en camping ferie i nærheten av et historisk fort.

 
Fant du det du lette etter?