Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplev Leksvik

Leksvik ligger solrikt og sydvendt ved Trondheimsfjorden og grenser mot Sør-Trøndelag og Trondheim. 

Publisert av Rikke Cassandra Maske. Sist endret 29.06.2015

Her er det kort vei til det meste, enten det er til flotte turområder, til fiske i fjord og fjellvann eller til nypreparerte skiløyper. Fosenalpene skuer vakkert ut over fjorden og hilser alle besøkende velkommen

Kommunen vår ligger ved Trondheimsfjorden, noe som byr på utallige muligheter. Kanskje frister det med kajakkpadling, en forfriskende (les: kald) dukkert, fisking eller dykking?
For de som er glad i båtlivet har kommunen hele 3 småbåthavner.

Du kan lese mer om spennende havfiske hos Hindrum Fjordsenter, som ligger midt mellom Leksvik og Vanvikan.

4 mil nordover, i Inderøy kommune, ligger også det populære Skarnsundet Fjordsenter, hvor det ble tatt en rekordstor torsk (på stang fra land) i 2010.

Munkstigen Klatresti er en Via Ferrata-sti som får det til å kile i magen og gi deg en fantastisk naturopplevele med både sjø og fjell. Bare én timers kjøretur fra Trondheim kan du ta fatt på stien som tar deg opp på fjellet Munken, som har navnet sitt fra Munkholen og Munkegata i Trondheim. Herfra har du panoramautsikt over Trondheim og Trondheimsfjorden!

Velkommen til spennende og vakre naturopplevelser i Leksvik kommune!

Fant du det du lette etter?

Relaterte ressurser