Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dialogkonferanse 6

Dialogkonferanse 6 i Fosennettverket ble gjennomført på Bårdshaug herregård 27. og 28. september 2018. Konferansen startet med at leder for PPT Nord-Fosen gav deltakerne innsikt i FoU-prosjektet "Gode lærer-elevrelasjoner" som kommunene Bjugn, Osen, Roan og Åfjord er i gang med i samarbeid med RKBU (NTNU).

Deretter delte skolene sine erfaringer i arbeidet med relasjoner gjennom et pedagogisk loppemarked som de hadde forberedt seg på i forkant av konferansen.

Vi så et foredrag av mobbeombud i Oslo, Kjerstin Owren, "Children who callenge us".

 

Deretter ledet professor Thomas Nordahl (Høyskolen i Innlandet) oss gjennom resten av konferansen hvor han både snakket om viktigheten av å bygge en datainformert kultur i skolene, og ledernes ansvar for å lykkes med dette. Han gav også deltakerne innsikt i hvordan en kan bruke pedagogisk analyse som verktøy i dette arbeidet. Skolene jobbet på dag 2 med å prøve ut den pedagogiske analysemodellen ved hjelp av et digitalt verktøy som Høyskolen i Innlandet har laget. Mellomarbeid til neste konferanse er at alle skolene skal gjennomføre pedagogisk analyse og prøve ut tilhørende tiltak. Dette skal erfaringsdeles i dialogkonferansen i mars 2019.

 

Klikk for stort bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterte ressurser