Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

BAKOM

Klikk for stort bildeBAKOM-prosjektet på Fosen var forankret i Strategisk kompetanseplan for barnehagene på Fosen 2016 – 2018. Denne planen bygger igjen på Kompetanse for framtidens barnehage – Strategi for kompetanse og rekruttering 2014-2020, men er også knyttet til allerede igangsatte utviklingsarbeid eller prosjekter i barnehagene.

 

I BAKOM-prosjektet var det DMMH som er engasjert som eksternt fagmiljø. De 30 barnehagene som deltok i prosjektet fikk knyttet til seg en veileder fra DMMH som skulle støtte og veilede ledergruppene i arbeidet med barnehagebasert kompetanseutvikling.

I prosjektperioden ble det etablert lærende nettverk for utviklingsgruppene som skal støtte utviklingsarbeidet i den enkelte barnehage, og som videreføres i ny strategiplan for Fosen for perioden 2019 - 2022

 

Prosjektperioden for BAKOM var fra 2016 - 2018. Første halvdel av 2019 ble satt av til sluttevaluering av prosjektet med tanke på å videre arbeid med barnehagebasert kompetanseutvikling i barnehagene i vår region. 

Relaterte ressurser