Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Flytte til Osen

Osen har rikelig med plass. Her kan en gå i fjell og skog i dagevis uten å møte folk, om en da ikke skulle treffe på andre turgåere, jegere eller fiskere som frister lykken i naturens eget spiskammer. 

Osen har rikelig med plass. Her kan en gå i fjell og skog i dagevis uten å møte folk, om en da ikke skulle treffe på andre turgåere, jegere eller fiskere som frister lykken i naturens eget spiskammer. Kommunen har rikelig med snaufjell og fiskevatn, skogsområder og dalfører med elver og bekkefar. Disse områdene ligger både på statlig og private områder. Enkelte områder er tilrettelagt for hyttebygging, men for det meste oppleves naturen nærmest som urørt. Merka turstier gjør det enkelt for ukjente å ta seg fram til bestemte turmål.

For den som foretrekker sjøen som tumleplass, er det også mulig å seile sin egen sjø, enten det er med motorisert farkost eller om en tar årene fatt. Stille viker, trange sund og åpne havstykker gir utfordringer etter behov. Og havet skifter ham raskt her i nabolaget til Folla. Frådende vannmasser kan på kort tid forvandles til et speil, som var det hamra i gull. Lunefullt er havet, det gir og tar. Fremdeles kan det gi rikt utbytte for den som fisker, og ubeskrivelige opplevelser for den som er ute etter det, både over og under havflata. En utrolig flott tareskog er et eldorado for dykkere, og fortsatt gjemmer havet utafor Osen skipsvrak som ingen har besøkt.

Osen kommune har mye å tilby den som vil leve i pakt med naturen i et trygt og godt lokalsamfunn.

Velkommen som innbygger i Osen kommune!

 

Fant du det du lette etter?