Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Flytte til Leksvik

Publisert av Rikke Cassandra Maske. Sist endret 19.06.2015

Leksvik kommune ligger på Fosen i Nord-Trøndelag, mellom Rissa og Inderøy, og innbyggerne er fordelt på de to tettstedene Vanvikan og Leksvik. Leksvik er en industrikommune med myke verdier.

Nærhet til Trondheim med mulighet til å bo i landlige omgivelser nært sjøen gjør oss til en attraktiv kommune for både næringsliv og privatpersoner.

Kommunesenteret ligger i Leksvik der vi har kommunehus, ulike butikker, kultursal, restaurant og gatekjøkken, fritidsaktiviteter, barnehager, grunnskole og videregående skole. Severdigheter har vi også flere av.
I Vanvikan har vi også butikker, restaurant, masse fritidsaktiviteter, flebrukshall, barnehager og grunnskole samt flere severdigheter. Her kan vi blant annet friste med Munkstigen som er Europas lengste klatresti.

Kommunen har en rik og variert natur med allsidige muligheter for jakt, fiske og andre friluftsaktiviteter, samtidig som vi ligger svært nær Trondheim med alle mulighetene det byr på.

Leksvik kommune, sammen med private aktører, er i ferd med å utvikle og legge til rette nye, attraktive boligområder både i Vanvikan og i Leksvik. Her kan vi tilby hyggelige tomtepriser, nærhet til sjø og natur, og samtidig nærhet til sentrum.

Velkommen som innbygger i Leksvik kommune!

Fant du det du lette etter?