Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Flytte til Fosen?

Glade barn som løper på engen. (Elise Maalø Reksen) - Klikk for stort bilde

Tenker du på å flytte til Fosen? Her finner du litt praktisk informasjon som kan hjelpe deg i gang.

Fasiten på hva som er det gode liv er det bare du som har. Vi mener likevel vi har noen gode rammer for å trives, som man ikke finner overalt. På Fosen lever vi i en naturidyll som gjenspeiler seg i samfunnspulsen og tempoet. Det er ingen grunn til å stresse, verken sent eller tidlig. Mindre tid i kø, gir mer tid til hverandre, fritidsaktiviteter og livsnyting.

Vegen til storbyens sjarm og mangfold er kort. Blir draget etter det urbane for sterkt, kan man komme seg til Trondheim eller Steinkjer på en time eller to. Hvorfor ikke bo i idyllen og nyte noe av fritida i byen?

Vi ønsker å tilrettelegge for at innflyttere i alle livets faser får den beste hjelpen de trenger i en mulig flytteprosess. Hvilke tomter finnes, er det noen hus til salgs? Kan det finnes en jobb som passer for meg?På denne siden vil du finne relevant info fra hver kommune og hvem du skal kontakte om du vurderer å flytte til en av våre kommuner.

Fant du det du lette etter?