Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bo på Fosen

Et par som sitter ute ved en snøfonn og koser seg med kakao (Elise Maalø Reksen/Låvely Glass AS) - Klikk for stort bildeEt par som sitter ute ved en snøfonn og koser seg med kakao (Elise Maalø Reksen/Låvely Glass AS) Elise Maalø Reksen

På Fosen er det muligheter for alle. Er du er lei tidsklemma og rushtrafikk? I en av våre kommuner kan du realisere drømmen om et sunt og aktivt liv med fjord og fjell som nærmeste nabo.

På Fosen er det en bolig og et bosted for alle. Her kan du finne gode muligheter for å starte med gårdsdrift og dyrehold, eller bo i moderne rekkehus med utsikt mot Fosenalpene.Skulle du mot formodning ikke finne det huset du leter etter, er det mange flotte tomter til salgs der du kan skape ditt eget drømmehjem.

Fosen kan også by på mange unike severdigheter som Austråttborgen, en av Norges beste skøytehaller i Bjugn og mulighet for å oppleve middelhavstemning på Stokkøya.

Hvis du føler du trenger mer "action" i hverdagen er det kitemiljø, seilforeninger og sykkelklubber, samt et mangfold av andre lag og foreninger.

For de minste har flere av våre kommuner garanti på barnehageplass. Har du derimot mest lyst til å være hjemme med barn, er det masse spennende å gjøre for hele familien. Synger du i kor eller ønsker å sette opp en teaterforestilling? Her er det ingen begrensinger.Usikker på hvor du skal starte? Ta kontakt med oss i en av våre kommuner, så finner vi ut av det sammen.

Velkommen til fantastiske Fosen!

Fant du det du lette etter?