Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Flytte til Bjugn

Til dere som ønsker å flytte til Bjugn - velkommen skal dere være!

Velkommen til oppvekst- og kulturkommunen Bjugn
Hos oss kan du få et komplett oppveksttilbud for deg og din familie, fra det ufødte barn til barnet er ferdig på videregående skole. I tillegg kommer du til en kommune som etter siste måling har landets tredje beste musikk- og kulturskole, og som har landets andre innendørs skøytebane med mulighet for å drive fem idretter samtidig.

Nærheten til Ørland Hovedflystasjon – 14 kilometer fra Botngård – gjør Botngård, Høybakken og Ervika til et svært interessant og attraktivt boområde, for alle nyansatte ved ØHF som vil bo godt og ha kort vei til ØHF som arbeidsplass og med et oppvekst- og kulturtilbud som man ikke finner maken til andre steder. I Trøndelag skjer det mye spennende både innenfor blågrønn sektor og offentlig sektor. Det skjer også spennende ting innenfor industriutvikling og samferdsel.

Hvordan er det å bo i Bjugn?
Bjugn kommune satser stort på barn og unge, med både utdanning og fritidsaktiviteter. Se gjerne 7160.no for bilder og lenker om hvilke muligheter du har som innbygger i Bjugn.
Bjugn har ca. 150 aktive lag og organisasjoner, altså en rik meny for å dyrke både kropp og sjel for både barn og voksne.
Det er et stort spekter som dekker de aller fleste interesseområder fra American Car Club via fotball og curling til Vallersundrevyen. 

Det er gode arbeidsmuligheter i årene fremover. Innen 4 år er det over 70 arbeidsplasser som blir ledig innen skole, barnehage og helse bare i Bjugn kommune.

Det er også gode tjenestetilbud i helse og omsorg i Bjugn, med gode legeordninger, fysioterapi, sykehjem, omsorgsboliger osv.

I Bjugn er det dessuten mye fin natur og fine turområdet, både fjell og skog- og mark, med et rikt dyreliv lett tilgjengelig enten du bor i Botngård sentrum eller i mer landlige boligområder.

Om du vil ta en bytur til Trondheim, så er det ca 1 time med hurtigbåt som går fra nabo kommunen (ca 15 min unna), eller man kan kjøre selv, noe som tar ca 2 timer.

Det er et stort spekter av forskjellige butikker, apotek og vinmonopol i Bjugn, og en 15 minutters biltur til Ørland der du finner andre butikker om du ønsker litt variasjon.

Fant du det du lette etter?

Relaterte ressurser