Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Flytte til Åfjord

Åfjord er en kommune i utvikling og vekst. 1. januar 2015 hadde kommunen 3.248 innbyggere. Den tar gjerne imot enda flere. 

Her finner du et aktivt lokalmiljø, med mange lag og foreninger. Åfjord har fritidsaktiviteter for alle aldersgrupper. De inkluderer for mange blant annet friluftsliv og idrett. For eksempel er Åfjordhallen en populær møteplass. Den allsidige naturen byr også på varierte opplevelser. Her kan du gå timevis i fjellet, uten å møte på andre. Jakt og fiske, skiturer og båtliv er for mange en viktig del av livet i bygda.

Kommunesenteret Årnes har flere kjøpesentre og mange mindre butikker. Her finner du flere spisesteder, torg, utesteder, hotell og ballbinge. I Åfjord kan du leve både tett og landlig.

Det kommunale tjenestetilbudet i bygda har fått mye positiv omtale, også nasjonalt. Blant annet er kommunen Utviklingssenter for Hjemmetjenester i Sør-Trøndelag. Kommunen er i så måte en pådriver for kunnskap og kvalitet i hjemmetjenesten, med fokus på forskning og utvikling.

I Åfjord finner du to offentlige skoler, og tre offentlige barnehager. I tillegg har man en privat barnehage.

 

Fant du det du lette etter?